Woningbouw & nieuwbouw 

De term ‘nieuwbouw’ wordt gehanteerd voor nieuw gebouwde woningen. Ook gebouwen met een moderne uitstraling die in korte tijd zijn gebouwd, krijgen vaak de benaming nieuwbouw. Voor de bouw van een woning is een gespecialiseerd team nodig. Zo werken gespecialiseerde bouw- of klusbedrijven in opdracht van een opdrachtgever, aannemer, architect en / of projectontwikkelaar.

Klusbedrijf-meijer.nl kan u behulpzaam zijn bij het ontwerp en de bouw van uw nieuwbouwwoning of gebouw. In samenwerking met gespecialiseerde bouwbedrijven, kunnen onze vakmensen uw woning of nieuwbouw op efficiënte en gedegen wijze bouwen.

Heeft u een bouwvergunning nodig?

Klusbedrijf-meijer.nl  verzorgt de benodigde bouwtekeningen en regelt, indien u dat wenst, de gehele aanvraag van de bouwvergunning voor u.

De bouw is mensenwerk. In het moderne bouwproces, spelen de volgende personen een rol:

Hoewel het nog steeds meer voorkomt dat iemand zijn eigen huis bouwt, wordt het meeste bouwen gedaan door gespecialiseerde bouwbedrijven die in opdracht van een opdrachtgever, aannemer, architect, projectontwikkelaar, en nu ook klusbedrijven die een gebouw plaatsen.

Projectontwikkelaars laten op eigen initiatief kantoren, bedrijfspanden en wooncomplexen ontwerpen en bouwen om die naderhand te kunnen verkopen.

Kantoren woningbouw nieuwbouw:

Er zijn veel kantoor gebouwen in de steden. De trend in Nederland is dat veel nieuwe kantoren gebouwd worden langs de snel- en uitvalswegen. Door deze nieuwbouw komen de kantoren in de binnensteden leeg te staan. Door deze leegstand terug te dringen worden de kantoren omgebouwd tot woningbouw nieuwbouw.

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Aanvraag knop

 

Misschien zocht u ook:

Badkamer

Bestrating

Garage en Carport

Keuken

Nieuw en onderhoud schilderwerk

Opleveringsschoonmaak

 

Een aanbieding op maat? Maak gebruik van ons supercomplete aanvraagformulier.

Aanvraagformulier

Aanbiedingen

Nieuw en onderhoud schilderwerk voor de zomermaanden.

Bekijk alle aanbiedingen

Klusbedrijf-Meijer.nl in Arnhem kan u voor al uw werkzaamheden in en om het huis van dienst zijn.
Mob: 06-44493953 

Nieuws

Binnenkort meer !

Ondernemende vakmensen gezocht m/v

Wil jij als ondernemer/zzp-er ook klussen in je postvak?  Registreer je als vakman gratis.


Klik hier >>