Selecteer een pagina

Traprenovatie in Arnhem?

De plaats
Een nieuwe trap traprenovatie kan een wereld van verschil zijn vanuit de oude situatie. Veel mensen bannen hun trap naar de inkomhal. Meestal omdat dit voor hen de meest evidente plaats voor de trap lijkt.

Maatzetting
De traprenovatie wordt opgemeten wanneer de stukadoor zijn werk heeft gedaan en de vloerafwerking zijn gedaan. Laat minimum 2 meter tussen de trap en het bovenliggende plafond.

Het verschil tussen de optrede en aantrede moet tussen de 6 en 12 cm liggen. Probeer de 12 cm zo dicht mogelijk te benaderen. De ideale trapverhouding is 17 cm (optrede) op 29 cm (aantrede).

Leuning
Je hebt voor een traprenovatie de keuze uit verschillende leuningen, je hebt standaardexemplaren of maatwerk leuningen. De hoogte van de leuning aan de nieuwe trap is doorgaans 85 cm, en iets hoger op de overloop De leuningen kunnen in verschillende materialen worden uitgevoerd hout, metaal, touw, of in een geheel aan het traphek.

Van de leuningen zijn deze materialen beschikbaar
Hout is voor een nieuwe trap het meest populaire materiaal door zijn warme en natuurlijke karakter. Vooral harde soorten zoals eik, beuk, esdoorn en iroko lenen zich voor de productie van trappen. Klusbedrijf-meijer.nl adviseert krasvaste verf te gebruiken voor een duurzaam resultaat in de afwerking.

Metaal

Bij een traprenovatie gaat metaal perfect samen met moderne architectuur, Het laat zich gemakkelijk monteren en onderhouden. Metaal maakt meer lawaai wanneer ze niet bekleed worden met een ander materiaal (bv hout, glas of natuursteen).
Natuursteen
Natuursteen is duur maar ook duurzaam. Maar het heeft wel een stevige structuur.
Neemt u gerust contact met Klusbedrijf-meijer.nl op voor de mogelijkheden.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat