Selecteer een pagina

Timmerman Arnhem?

Heeft u een complete verbouwing of kleine aanpassing in uw huis of kantoor?
Klusbedrijf-Meijer.nl regelt het voor u. Dankzij de ijzersterke combinatie van jarenlange ervaring en de juiste mensen, zijn wij in staat u totale service te bieden. kijkt u bij onze diensten voor het komplete aanbod aan werkzaamheden voor u. Voor schilderwerk Impregneren Hydrofoberen en afwerking stukadoren, behangen,glasweefselglasvezelbehangen,spack spuiten, latex spuiten is een greep uit onze diensten. Ook hebben wij regelmatig aanbiedingen waarmee wij regelmatig mooie overeenkomsten sluiten met onze opdrachtgevers.

Timmerwerken
Als u op zoek bent naar een gekwalificeerde timmerman die uw timmerwerk kan verzorgen, dan bent u bij Klusbedrijf-meijer.nl aan het juiste adres.
Wij hebben jarenlange ervaring in het timmervak en kunnen u hierdoor op professionele wijze van dienst zijn.
Naast onze eigen timmermannen, werken wij nauw samen met streng geselecteerde timmerbedrijven, zodat wij ten allen tijde voldoende capaciteit hebben om u op korte termijn van dienst te zijn.
U kunt onder andere bij ons terecht voor een renovatie, het timmerwerk van een afbouw, de bouw van ramen, kozijnen, deuren, dakramen, de bouw van een dakkapel of bijvoorbeeld een aanbouw aan een woning.
Ook voor ander soort timmerwerk, kunt u bij Klusbedrijf-meijer.nl terecht.
Mocht u meer informatie wensen, of wilt u graag dat wij uw situatie en de mogelijkheden in kaart brengen?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat