Selecteer een pagina

Tegelzetter in Arnhem?

U kunt tegels in iedere gewenste ruimte plaatsen. Voornamelijk op plaatsen waar hygiëne gewenst is, zoals in de keuken, badkamer of op het toilet worden tegels aan de muur gelijmd. Dankzij de glazuurlaag die is aangebracht op de tegels, zijn de tegels eenvoudig schoon te houden.
Tegels zijn in diverse kleuren en maten leverbaar. Ook wandtegels, die veelal als decoratie dienen, zijn geglazuurd en kunnen tussen de normale tegels ingevoegd worden en net als de andere tegels dienen als bescherming van de muur.

Klusbedrijf-meijer.nl kan u velerlei typen tegels leveren. Zo heeft u keuze uit diverse vloertegels, met of zonder decoratie en leverbaar in diverse kleuren.
Ook in stoeptegels, of trottoirtegels, heeft u ruime keuze. Zo kunt u bijvoorbeeld bepalen welke dikte van de tegels u wenst, bij zwaar belaste trottoirs en fietspaden worden tegels van 6 cm dik gebruikt, of naar welke vorm van de stenen uw voorkeur uitgaat.
Nadat u uw keuze heeft gemaakt, plaatsen wij de tegels voor u, in korte tijd en op de juiste wijze.
Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden. Neemt u gerust contact met ons op als u meer informatie wenst of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen.
Neemt u gerust contact met Klusbedrijf-meijer.nl op voor de mogelijkheden.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat