Spack spuiten? 

Heeft u een complete verbouwing of kleine aanpassing in uw huis of kantoor?
Klusbedrijf-Meijer.nl regelt het voor u. Dankzij de ijzersterke combinatie van jarenlange ervaring en de juiste mensen, zijn wij in staat u totale service te bieden. kijkt u bij onze diensten voor het komplete aanbod aan werkzaamheden voor u.Voor schilderwerk Impregneren Hydrofoberen en afwerking stukadorenbehangen,glasweefsel glasvezel behangenspack spuitenlatex spuiten is een greep uit onze diensten. Ook hebben wij regelmatig aanbiedingen waarmee wij regelmatig mooie overeenkomsten sluiten met onze opdrachtgevers

Klusbedrijf-Meijer.nl is een schilder en afwekingsbedrijf. Wij bieden spuitpleisters al vanaf € 4,50* per m2 inclusief materiaal excl. btw. Neem voor onze scherpe tarieven contact met ons op!

 

Vul onderstaand uw gegevens in.

Naam
Adres / Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
mail
Beschrijving
Captcha-code:


Spack Spackspuiten is de laatste jaren enorm populair geworden. Vooral in de nieuwbouw woningen en utiliteitsbouw word spackspuiten steeds vaker gebruikt.
Ook het spachelputs spachtelputz komt veel voor met schuurwerk fijn of grof.

Wij gebruiken het product Brander.
Het spack spackspuiten is een snelle, duurzame en mooie manier om een muur af te werken. Het spack spackspuiten gebeurt machinaal. Spack wordt in twee lagen spackspuiten aangebracht wit of in kleur. 

Wij werken alleen met hoogwaardige producten van BRANDER ( Sigma ) 
Wij bieden u de volgende producten;

Spackspuiten

Kalkhoudende spuitpleisters ( spack ) passen wij op zowel wanden en plafonds toe. Het is een praktische en decoratieve oplossing, voor in huis; Crystal
Voor plaatsen waar duurzaamheid, reinigingsgemak en kleur belangrijk zijn, bieden wij speciale kalkvrije spack; Briljant & Diamant 

Brander Crystal Kan ook op kleur gespoten worden, hogere drukvastheid / vullend vermogen, is op kalkbasis en hierdoor iets minder goed afneembaar. Vanaf € 4,50 m2.
Brander Briljant Kleur- stootvast, afwasbaar, kalkvrij en kan zeer fijn gespoten worden. In alle gewenste kleuren en diverse merken o.a. Hal, Histor en Flexa. Vanaf € 7,50 m2.
Brander Diamant Kleurvast, stootvast, afwasbaar en flexibel. Brander Diamant is te vergelijken met zeer fijne spachtelputz. Vanwege de fijnheid van het product is het alleen mogelijk om dit met behulp van een spuit op de wanden aan te brengen. Tevens is het materiaal prima geschikt om beschadigingen mee bij te werken. In alle gewenste kleuren. Vanaf € 10,50 m2.

De vakman Spackspuiter zal wand voor wand en plafond met een fijne structuur behandelen zodat deze van een mooie Spack laag is voorzien. 

Door het inzetten van gekwalificeerd personeel en het gebruik van alleen top producten maakt het bij ons het verschil uit.

BTW voordeel pak nu uw kans op laag BTW.
Is uw woning ouder dan 2 jaar U betaald dan maar 6% BTW over het Spack spuiten. Dit scheelt u 13% op het Spack spuiten. 

Wij zijn niet de goedkoopste maar wellicht wel de beste met 5 jaar Garantie.

Behangen

Stukadoren

Structuurverf

Lijsten en ornamenten

Wandvinyl


Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.


Meerdere werkzaamheden aanmelden of direct een passende prijsopgave/ Dat kan ook via ons uitgebreide Aanvraag formulier

Een aanbieding op maat? Maak gebruik van ons supercomplete aanvraagformulier.

Aanvraagformulier

Aanbiedingen

Nieuw en onderhoud schilderwerk voor de zomermaanden.

Bekijk alle aanbiedingen

Klusbedrijf-Meijer.nl in Arnhem kan u voor al uw werkzaamheden in en om het huis van dienst zijn.
Mob: 06-44493953 

Nieuws

Binnenkort meer !

Ondernemende vakmensen gezocht m/v

Wil jij als ondernemer/zzp-er ook klussen in je postvak?  Registreer je als vakman gratis.


Klik hier >>