Selecteer een pagina
Referentie Sierpleister Spachtelputz 240 m2 standaard wit 1,2mm.
Bij deze woning Zonnedauwweg Arnhem waren de wanden behangklaar opgeleverd. Door alle wanden eerst voor te behandelen met een voorstrijk Ruwer zet dit de basis voor de afwerklaag Sierpleister Spachtelputz. De Sierpleister Spachtelputz word handmatig aangebracht door een vakman stukadoor. En daarnaar met een vlakboard afgeschuurd tot een egale structuur van 1,2 mm. Met de lange wanden word er vaak gewerkt met twee man omdat deze arbeid intensief zijn. De Sierpleister Spachtelputz is ook in kleur verkrijgbaar.Het Nieuwe A Eigenzinnig wonen dichtbij stad en natuur
Op een aantrekkelijke plek in Arnhem verrijst een nieuwe woonwijk: Het Nieuwe A. Een plek met verrassende mogelijkheden. Dichtbij het stadscentrum, maar ook de uiterwaarden en natuurpark Meinerswijk. Kleinschalig van opzet, maar met een rijke variatie aan woningen. Kortom: Heerlijk wonen aan de rand van de stad.
Een nieuw stukje Arnhem
Het Nieuwe A ligt aan de voet van de Nelson Mandelabrug, vlak achter de winterdijk aan de noordzijde van Malburgen West. Een nieuw woongebied met een leuke mix aan koopwoningen in diverse prijsklassen vanaf € 220.000,– v.o.n. Kleinschalig van opzet en met een geheel eigen gezicht. Deze komt tot uiting in de bijzondere architectuur van de woningen. Mooie, eigentijdse woningen met een speelse indeling en veel woonkwaliteit. Dat geldt voor alle woningen in het gebied: de woningen in een rij, de tweekappers, de vrijstaande woningen en de parkwoningen aan de zuidkant van Het Nieuwe A.Kennisbouw.nl Misschien zocht u ook:

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat