Selecteer een pagina
Een schilderproject van vereniging van eigenaren.
Een mooi schilderproject tijdens de bouwvak Juli Augustus 2007.
Wij hebben voor dit project de nodige werkzaamheden verricht. Omdat dit pand het onderhoud nodig had. heeft Klusbedrijf E.Meijer het grondig aangepakt. Met een hoogte van veertien meter hebben wij standaard de steiger geboord aan de gevel. ook plaatsen wij een winddoek ter beschutting van de schilders en evt. vallend vuil.
Na een grondige schoonmaakbeurt hebben we veel vuil, mos en loszittende verfdelen verwijderd. Na droging zijn eerst de betonnen banden gefixeerd om zo een basis te leggen voor het sausen.
Ook zijn scheuren en kaal gekomen plekken behandeld.
Voor de kleur van het sauswerk is gekozen kleur F6.09.86 Alphfatex IQ van Sikkens.Een frisse roomwitte kleur.
Een frisse roomwitte kleur.Aan de voorgevel onder de ramen is gekozen om trespa te plaatsen. Klusbedrijf E. Meijer heeft bij dit project de platen volgens het trespa bestek gemonteerd. Ons kleur advies ging uit naar trespa meteon zes millimeter A.22.21 blauwgrijs.
Doordat wij met een rolsteiger werken is deze twee maal opgeschoven en opnieuw geboord aan de gevel.Bij het balkon gedeelte zijn de stalen hekkens met de afbraamschijf bewerkt. Om zo de roest plekken kaal te maken.De kaal gekomen pekken zijn meteen behandeld met grondverf.
De kleuren voor raamkozijnen en deurkozijnen zijn rubbol sb GN.02.90 bijna wit. De deuren en stalen hekken zijn rubbol sb T0.40.20 Blauw .Wij hebben voor beide kleuren een sikkens onol grondverf geadviseerd op kleur, om zo een goede basis te leggen. Nadat de steiger is verwijderd zijn de balkons aan de binnen zijde per verdieping afgewerkt.Dit schilderproject staat er weer netjes bij dachten wij zo. En ken er de eerste jaren weer tegen.Misschien zocht u ook:Behangen Glasweefsel behang Parket en Laminaat Vloeren Woning isolatie

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat