Selecteer een pagina
Schilder Project Lawick van pabstraat 28, 6814 HJ Arnhem. Een schilderproject bovenwoning en bedrijfsruimte voor en achterterzijde.
Een mooi pand schilder project tijdens Augustus September 2007. Schilderwerken panden gevel schilderen en sausen.Wij hebben voor dit project de nodige werkzaamheden verricht. Omdat dit pand het onderhoud nodig had. heeft Klusbedrijf E.Meijer het weer grondig aangepakt. Met een hoogte van twaalf meter hebben wij standaard de steiger geboord aan de gevel. ook plaatsen wij een winddoek ter beschutting van de schilders en evt. vallend vuil. Na een grondige schoonmaakbeurt hebben we veel vuil en loszittende verfdelen verwijderd. De scheuren en kaal gekomen plekken zijn extra behandeld.
Aan de voorgevel zijn op bepaalde plaatsen het voegwerk hersteld omdat daar geringe zetscheuren aanwezig waren. Doordat wij met een rolsteiger werken is deze één maal opgeschoven en opnieuw geboord aan de gevel. omdat het balkon 270 cm breed was is er gewerkt met twee breedten steiger materiaal 250 en 305 cm.Voor de kleur van het sauswerk is gekozen voor G8.06.85 Alphfatex IQ van Sikkens.
Een frisse zachtgroene kleur wat weer goed combineert met de groene kleur van de draaiende delen. Bij het balkon gedeelte zijn de houten hekkens bewerkt. De kaal gekomen pekken zijn meteen behandeld met grondverf.
De kleuren voor raamkozijnen en deurkozijnen zijn rubbol sb F6.09.86 room wit. De deuren en hekken zijn rubbol sb Q0.05.10 Grachtengroen uit de authentieke kleuren staal.
Voor het aflakken is een winterlak gebruikt met een snelle droogtijd zodat ramen en deuren weer snel gesloten konden worden.Wij hebben voor beide kleuren een sikkens onol grondverf geadviseerd op kleur, om zo een goede basis te leggen.Dit schilderproject in Arnhem staat er weer netjes bij dachten wij zo. En zal er de eerste 10 jaar er weer tegen kunnen.Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.Misschien zocht u ook: Behangen Glasweefsel behang Parket en Laminaat Vloeren Woning isolatie Ga naar: Aanvraag formulier

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat