Selecteer een pagina
Bij dit schilderproject in nog al wat werk vooraf gegaan. Deze woning heeft een ware metamorfose ondergaan. Najaar 2006 is aan de achterzijde een hout skeletbouw aanbouw met fundering geplaatst.
We konden net voor de vorstperiode de aanbouw gesloten krijgen en afgegrond.
In de woning zijn aangrenzende wanden met geluidsisolatie bekleed om het wooncomfort te verhogen. Wanden zijn gestukadoord en de binnen schilder is actief geweest met sauzen van de wanden en plafond.
Het voorjaar 2007 zijn wij terug gekomen om de gehele woning met aanbouw van nieuw schilderwerk te voorzien. De klant heeft voor de volgende kleuren gekozen uit de Sikkens kleuren collectie afgestemd op veel voorkomende baksteentinten.
GN.02.90 bijna wit hoogglans voor de kozijnen en dakranden. De kleur T6.30.10 diep blauw hoogglans is voor de draaiende delen deuren en ramen gekozen.
Aan de voorzijde en de achterzijde hebben wij tijdelijk onze rolsteiger geplaatst zodat alles goed bereikbaar was. De oude lakken zijn eerst gereinigd om te voorkomen dat vuil in het schuurwerk terecht komt. Een handeling die vaak word vergeten of overgeslagen. Tijdens het schuren wat handmatig en machinaal gedaan word, controleren wij allen kitnaden en herstellen deze zorgvuldig.
Door alles goed stofvrij te maken en de nodige reparaties toe te passen is de basis gelegd voor het gronden, ook wel genoemd grondlakken.De grondlak is op kleur besteld zodat er een mooie volle basis kleur gelegd zal worden voor het aflakken.Aan dit project heeft het klusbedrijf team met plezier gewerkt, de samenwerking met de klant heeft hier zeker een rol bij gespeeld.Op naar ons volgende schilder project.
Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.Misschien zocht u ook:Binnenschilderwerk
Glasweefsel behang Lijsten en ornamenten Nieuw en onderhoud schilderwerk Schoonmaakdiensten Ga naar: Aanvraag formulier

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat