Selecteer een pagina
Gunstig gelegen geschakelde woning met carport in het hart van Velp.
Bij deze woning is de kap verhoogd waardoor er meer ruimte op de zolderverdieping is gerealiseerd. De woning is gelegen aan de Bergweg, onderdeel van de historische monumentale woonwijk Daalhuizen. De besloten tuin is aan de achterzijden ommuurd en biedt veel privacy. De carport is niet als zodanig in gebruik.IndelingBegane grond:Entree, toegang tot toiletruimte met fonteintje, trapopgang en garderobe. Goed bemeten L-vormige woonkamer met raampartijen die zorgen voor een prettige lichtinval en voorzien van een massief eiken vloer. Open ruime woonkeuken d.m.v. suitedeuren gescheiden van de woonkamer. De woonkeuken heeft een prettig tuinkontakt middels openslaande deuren.
Begane grond:
Entree, toegang tot toiletruimte met fonteintje, trapopgang en garderobe. Goed bemeten L-vormige woonkamer met raampartijen die zorgen voor een prettige lichtinval en voorzien van een massief eiken vloer. Open ruime woonkeuken d.m.v. suitedeuren gescheiden van de woonkamer. De woonkeuken heeft een prettig tuinkontakt middels openslaande deuren.1e verdieping:Overloop met keurig afgewerkte bergruimte en toegang tot 3 slaapkamers.
Badkamer voorzien van dubbele wastafel, douche, toilet en was-/droogopstelling.2e verdieping:
Vaste trap naar de zolder. Deze verdieping is thans in gebruik als 4e slaapkamer en biedt extra bergruimte.Bouwjaar 1998. Gebruiksoppervlakte wonen 150 m2. Inhoud 450m3.
Perceel 290 m2.Bijzonderheden: Schilderwerk buitenzijde woning.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat