Selecteer een pagina
Een nieuwbouw badkamerproject bij een nieuwe klant. Deze klant heeft tekeningen aangeleverd met zijn wensen.De casco badkamer en het toilet zijn opgebouwd met de aangeleverde producten van de badkamerspecialist.Badkamer:Als voorbereiding op de opbouw zijn diverse leidingen aangepast en verlegd. vervolgens zijn wanden uitgevlakt en behandeld. Er is gekozen voor een lichte tegel aan de wanden en een donker antraciet kleur op de vloer. In de vloer is in het douche gedeelte een Easy Drain aangebracht. Deze vorm van afvoer komt steeds vaker voor omdat deze het water geleidelijke afvoert en er geen restwater achter blijft.Er zijn twee zijwanden aangebracht en betegeld met kunstof strips voor de afwerking. De doucheruimte is voorzien van douchedeur met veiligheidsglas.
Afgemonteerd met Hans Grohe Raindance Connect AIR 180 Ecoflow bestaande uit: Raindance AIR hoofddouche diameter 24 cm. Ecoflow incl. doorstroombegrenzer 9,4 l/min.Een voorsprong hoofddouche 460 mm. staafhanddouche met normale straal koppeling van handdouche naar hoofddouche geïntegreerd in de handdouche met Isiflex 160 cm. doucheslang. Het hangtoilet systeem is gemonteerd en bekleed met plaatmateriaal en eveneens betegeld. Voor het badmeubel is gekozen voor een mdf witgespoten wandmeubel met volledig afgedekte wastafel met keramische kraan. De verwarmde spiegel zal tijdens het douchen niet beslaan.
Bij deze badkamer is een aluminium look gedeeltelijk verlaagt plafond aangebracht. In het plafond zijn zwakstroom inbouw kantelspots aangebracht. Er is gekozen voor een royale design radiator voor een aangename temperatuur. Ook regelen wij indien nodig een : Mobiele badkamer verhuur
Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat