Selecteer een pagina

PKVW Keurmerk Veilig Wonen? Klusbedrijf Meijer

Het keurmerk Veilig Wonen is er voor iedereen. Of u nu eigenaar van een woning bent of huurder, en van een bestaande woning of een nieuwbouwwoning. U kunt uw woning altijd laten aanpassen aan de eisen van het PKVW keurmerk Veilig Wonen.

Dit betekent dat uw ramen en deuren PKVW zijn aangepast en dat de sloten van uw voordeur en ramen minder makkelijk te forceren zijn. Maar ook door het nemen van bepaalde andere maatregelen voorkomt u inbraak, of maakt u in ieder geval de kans erop stukken kleiner. Klusbedrijf Meijer maakt gebruik van materialen met keurmerk.

De PKVW preventiemaatregelen zijn voor een ieder toepasbaar. Wij geven advies hierin en dit is altijd vrijblijvend. Een PKVW bedrijfsadvies kan men laten volgen door een offerte. Voor particuliere klanten is deze kosteloos. Voor bedrijven brengt een offerte wel kosten met zich mee, maar deze vervallen normaal gesproken als het uitvoerende bedrijf de materialen levert of als deze het aanbrengt.

Het aanbrengen door erkend personeel

Vakbekwaam personeel is een must voor kwaliteit. Daarom heeft Klusbedrijf E.Meijer adviseurs van erkende PKVW bedrijven met een certificaat preventieadviseur. Een vakbekwaam preventieadviseur heeft kennis over de achtergrond van woninginbraken en over verschillende soorten hang- en sluitwerk.

Als u ervoor zorgt dat u huis of bedrijf goed beveiligd is voorkomt u een hoop leed! Eventueel kunnen wij ook adviseren in het plaatsen van beveiligingscamera’s en installaties zodat u een nog veiliger gevoel krijgt.

Via de onderstaande link kunt u zien hoe uw huis of pand ervoor staat.

Check uw woning

Neemt gerust contact op met Kennisbouw.nl voor de mogelijkheden.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat