Loodgieterswerk? Klusbedrijf-Meijer.nl 

Heeft u een complete verbouwing of kleine aanpassing in uw huis of kantoor? Klusbedrijf-Meijer.nl regelt het voor u. Dankzij de ijzersterke combinatie van jarenlange ervaring en de juiste mensen, zijn wij in staat u totale service te bieden. kijkt u bij onze diensten voor het komplete aanbod aan werkzaamheden voor u. Voor schilderwerk en afwerking stukadoren, behangen, Glasweefsel Glasvezel behangen, spack spuiten, latex spuiten is een greep uit onze diensten. Ook hebben wij regelmatig aanbiedingen waarmee wij regelmatig mooie overeenkomsten sluiten met onze opdrachtgevers.

Het woord loodgieter komt oorspronkelijk van het verwerken van plaatmariaal en het verbinden hiervan met lood (solderen). Het komt ook tegenwoordig nog veel voor bij dakgoten en zinkwerk. Vakkundige loodgieters en installatiemonteurs plaatsen complete installaties, breiden installaties uit, passen installaties aan zorgen ook voor de reparatie van installaties.

Wanneer u door Klusbedrijf-Meijer.nl  een nieuw toestel laat plaatsen wordt het compleet aangesloten. Dit betekent dat het oude toestel wordt afgevoerd, leidingen, rookgasafvoer en schoorsteen eventueel worden aangepast.

Het nieuwe toestel wordt geplaatst, de gasleiding wordt gecontroleerd en het toestel wordt geïnstalleerd volgens fabrieksspecificatie.

Wij werken nauw samen met gespecialiseerde loodgieterbedrijven die wij op voorhand voor u geselecteerd hebben. Deze loodgieterbedrijven verstaan hun loodgieterwerk zodat u een prachtig product geleverd krijgt.

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

aanvraag knop

 

Misschien zocht u ook:

Badkamer

Dakbedekkingen

Keuken

Riolering

Verbouwing

 

Een aanbieding op maat? Maak gebruik van ons supercomplete aanvraagformulier.

Aanvraagformulier

Aanbiedingen

Nieuw en onderhoud schilderwerk voor de zomermaanden.

Bekijk alle aanbiedingen

Klusbedrijf-Meijer.nl in Arnhem kan u voor al uw werkzaamheden in en om het huis van dienst zijn.
Mob: 06-44493953 

Nieuws

Binnenkort meer !

Ondernemende vakmensen gezocht m/v

Wil jij als ondernemer/zzp-er ook klussen in je postvak?  Registreer je als vakman gratis.


Klik hier >>