Selecteer een pagina

Keukenrenovatie / nieuwbouwkeuken

Klusbedrijf-meijer.nl levert en monteert diverse keukens, maar ook de totale keuze begeleiding is bij ons in goede handen. De keukens, die via Klusbedrijf-meijer.nl worden aangeboden, worden gefabriceerd door de meest toonaangevende fabrikanten.
De plaatsing en installatie van uw keuken vormt voor ons geen enkel probleem, wij zijn u graag behulpzaam met de professionele plaatsing ervan. U kunt tevens bij ons terecht voor montage werk of
voor de betegeling van uw keuken.
Onder de informatie kop Keukens in het hoofdmenu vindt u meer informatie over verschillende typen keukens die wij u kunnen leveren. Omdat wij niet alle typen keukens die wij u kunnen leveren, aan u kunnen tonen op onze website, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag vrijblijvend van de gewenste informatie.

Keuken renovatie

Is uw huidige keuken toe aan vervanging? Dan bent u bij Klusbedrijf-meijer.nl aan het goede adres. Wij kunnen u behulpzaam zijn met de sloop van uw huidige keuken, de levering van uw nieuwe keuken en de plaatsing en installatie van uw nieuwe keuken. Klusbedrijf-Meijer.nl monteert het leidingwerk en doen alle aanpasingen die nodig zijn. Na deze aanpasingen stukadoren wij de wanden glad en kunnen wij deze spack spuiten of met en afneembare latex.
Wij zorgen ervoor dat de overgang van uw oude naar uw nieuwe keuken, zonder problemen verloopt!
Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat