Selecteer een pagina

Inbraakbeveiliging nodig? Klusbedrijf Meijer

Heeft u wel eens een gevoel van onveiligheid in uw eigen huis? Of bent u bang voor inbraak in uw woning of bedrijfspand?

Mocht u interesse hebben in een beveiligingssysteem in of om uw huis of bedrijfspand, dan kunnen wij samen met u kijken welke middelen het meest geschikt zijn. We houden dan rekening met uw voorkeuren en wensen, maar proberen ook te kijken naar welke eisen de verzekering stelt.

Elke object vraagt om andere maatregelen. Kennisbouw.nl onder andere gespecialiseerd in camerabeveiliging en alarminstallaties, maar kijkt bovendien graag samen met u naar aanvullende maatregelen. Een voorbeeld hiervan is het plaatsen van extra verlichting. Een kleine maatregel kan soms al veel effect hebben.

Al onze beveiligingssystemen zijn voorzien van een keurmerk. U kunt er zo zeker van zijn dat u een goed product in handen hebt!

Naast het bouwkundig en elektronisch weren van inbrekers heeft ook uzelf een bepaalde verantwoordelijkheid. Natuurlijk sluit u uw ramen en deuren na vertrek, maar wist u dat er ook nog een aantal andere maatregelen zelf genomen kunnen worden? Ten eerste is het van belang dat er geen objecten rondom het pand slingeren, zoals bijvoorbeeld een ladder, die de inbrekers kunnen helpen. Bovendien helpt sociale controle in de buurt ter preventie van inbraak. Verlichting en dichte begroeiing zijn ook aspecten die in het voordeel of het nadeel van uw beveiliging kunnen werken. Onze werknemers proberen u gerichte tips te geven ter preventie van inbraak.

Bij Kennisbouw.nl kunt u terecht voor alle zaken rondom inbraakbeveiliging. Met de ervaring van onze werknemers en de inbraaksystemen die voorzien zijn van keurmerk is uw veiligheid gewaarborgd. Als u interesse in onze producten heeft of graag nog meer informatie wilt, verzoeken wij u contact op te nemen via het Aanvraag formulier.

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat