Glasweefsel behang Glasvezel behang plakken ?

Heeft u een complete verbouwing of kleine aanpassing in uw huis of kantoor?
Klusbedrijf-Meijer.nl regelt het voor u. Dankzij de ijzersterke combinatie van jarenlange ervaring en de juiste mensen, zijn wij in staat u totale service te bieden. kijkt u bij onze diensten voor het komplete aanbod aan werkzaamheden voor u. Voor schilderwerk Impregneren Hydrofoberen en afwerking stukadorenbehangen,glasweefsel glasvezel behangenspack spuitenlatex spuiten is een greep uit onze diensten. Ook hebben wij regelmatig aanbiedingen waarmee wij regelmatig mooie overeenkomsten sluiten met onze opdrachtgevers

Glasweefsel behang Glasvezel behang is helemaal van deze tijd. Het gebruik van dit behang is de laatste jaren zeer sterk toegenomen en dat heeft te maken met de twee prettige eigenschappen van glasweefselbehang. Ten eerste heeft het een zeer hoge decoratieve waarde; veel mensen kiezen voor de mooie structuren die tot uiting komen in het behang. Daarnaast is de kwaliteit van glasweefselbehang een belangrijke motivatie. Het is zeer sterk en is in staat kleine onregelmatigheden in de wand mooi af te werken. Valt u ook voor glasweefselbehang? Klusbedrijf Meijer biedt u graag de helpende hand.
Mob: 06-44493953

Aanbieding: Glasweefsel behangen en latex spuiten.

Voor het glasweefsel behangen en airless airmix latex spuiten hebben wij voor u de ultieme aanbieding. Uw wanden in een pakket en latex gespoten wit of kleur.

Vanaf € 15,00 m2 incl. materiaal excl. btw.

Glasweefsel behang Glasvezel behang

Glasweefselbehang Glesvezel behang kan worden toegepast op vlakke en gladde ondergronden, zoals gepleisterde wanden en reeds met muurverf behandelde ondergronden. Ook is het toe te passen op spaanplaat, triplex, hardboard en hard schuimplaat. Glasweefselbehang is tot wel 3 mm scheuroverbruggend en dit maakt het de ideale keuze voor nieuwbouwwoningen. Mochten er hier haarscheuren optreden dan blijven deze met glasweefselbehang onzichtbaar.

Ook bij renovatie en onderhoudswerkzaamheden is glasweefsel een slimme en duurzame keuze. Wanden die gevoelig zijn voor mechanische beschadigingen krijgen met glasweefselbehang een sterke toplaag.

Afwerking

Glasweefsel behang kan worden afgewerkt met latex muurverf. Hierdoor kunt u dit behang in iedere gewenste kleur laten afwerken. Ook hier helpt Klusbedrijf E.Meijer BV u graag mee. De investering in glasweefselbehang is voor toekomstig onderhoud zeer voordelig. Veelal kan worden volstaan met het aanbrengen van één nieuwe onbrandbare verflaag.

Heeft u vragen over glasweefsel behang, of wilt u graag vrijblijvend een aanvraag doen, dan kunt u contact met ons opnemen via het aanvraag formulier.

Glasweefsel behang is in diverse structuren te verkrijgen, zoals 

Mocht u twijfelen of glasweefselbehang voor u de juiste keuze is dan kunt u bij klusbedrijf Meijer altijd terecht voor een vrijblijvend advies. Andere opties zouden kunnen zijn:

Vinylbehang

Vinylbehang onderscheidt zich voornamelijk van gewoon behang door zijn goede reinigbaarheid en stootvastheid. Ook hier geldt de grote verscheidenheid aan dessins.

Papierbehang

Het standaard behang is verkrijgbaar in alle kleuren en motieven. Het is een ideale decoratieve afwerking voor elke woonkamer of slaapkamer. Voor een ieder is een passend behang te vinden in de vele stalenboeken.

Wij werken met diverse merken

Alphaskin                               van Sikkens
Meesterhand                         van Sikkens
ProGold Glasweefsel          van Sigma
CreaGlas Weefsel                van Brillux

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

aanvraag knop

 

Misschien zocht u ook:

Binnenschilderwerk

Dakramen

Sierpleister

Timmerwerk

Tuinontwerp en tuinaanleg

 

 

Een aanbieding op maat? Maak gebruik van ons supercomplete aanvraagformulier.

Aanvraagformulier

Aanbiedingen

Nieuw en onderhoud schilderwerk voor de zomermaanden.

Bekijk alle aanbiedingen

Klusbedrijf-Meijer.nl in Arnhem kan u voor al uw werkzaamheden in en om het huis van dienst zijn.
Mob: 06-44493953 

Nieuws

Binnenkort meer !

Ondernemende vakmensen gezocht m/v

Wil jij als ondernemer/zzp-er ook klussen in je postvak?  Registreer je als vakman gratis.


Klik hier >>