Glas in lood kopen? Klusbedrijf-Meijer.nl

Glas in lood is de benaming voor een vensterraam bestaande uit stukken glas gevat in loodlijsten. In een eenvoudige uitvoering vormen de loodlijsten een rechthoekig raamwerk waarin stukken blank vensterglas gevat zijn. Glas in lood leent zich echter uitstekend voor kunstzinnige uitvoeringen, met kleurrijke voorstellingen.

Het is mogelijk om uw ramen of de ramen in uw deuren te voorzien van glas in lood. Hierbij dient wel rekening te worden gehouden met het feit dat glas in lood een tamelijk zwakke constructie is. Grotere vlakken glas in lood dienen dan ook te worden verstevigd door aparte stalen spijlen. Als grotere ramen uit meerdere deelramen bestaan, beschikken de deelramen elk over een eigen sponning. Hierdoor is de stevigheid van de ramen gewaarborgd.

Klusbedrijf-Meijer.nl kan diverse soorten glas in lood bij u plaatsen. Alle maten glas in lood zijn leverbaar, waarbij u ook kunt kiezen voor thermogeen isolatieglas. Afhankelijk van uw wensen en uw situatie, zal de juiste verstevigingstechniek gekozen worden.

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

aanvraag knop

 

Een aanbieding op maat? Maak gebruik van ons supercomplete aanvraagformulier.

Aanvraagformulier

Aanbiedingen

Nieuw en onderhoud schilderwerk voor de zomermaanden.

Bekijk alle aanbiedingen

Klusbedrijf-Meijer.nl in Arnhem kan u voor al uw werkzaamheden in en om het huis van dienst zijn.
Mob: 06-44493953 

Nieuws

Binnenkort meer !

Ondernemende vakmensen gezocht m/v

Wil jij als ondernemer/zzp-er ook klussen in je postvak?  Registreer je als vakman gratis.


Klik hier >>