Selecteer een pagina

Gevelrenovatie Impregneren Hydrofoberen.

De gevel van een gebouw is het gedeelte van het gebouw dat van de buitenaf zichtbaar is. De gevel heeft vaak veel te verdragen, onder andere door teistering veroorzaakt door het weer. Een gevel kan van divers materiaal worden vervaardigd. Meestal is een gevel van steen, glas, hout of metaal.
Klusbedrijf-Meijer.nl kan u gevels Renoveren Reinigen, Impregneren, Hydrofoberen

In Nederland wordt de gevel van een woonhuis meestal gemetseld van bakstenen, die met elkaar verbonden worden door mortel. De voegen tussen de bakstenen worden gevuld met voegspecie, een soort mortel aangemaakt met zo min mogelijk water. Pas als de voegen gedicht zijn is de gevel waterdicht. Moderne gevels worden veelal uitgevoerd als een spouwmuur. Door deze constructie wordt de doorslag van vocht van buiten naar binnen voorkomen. In feite bestaat de gevel dan uit twee aparte stenen delen, met daartussen een luchtspouw. Deze spouw wordt soms gevuld met een thermisch isolerend middel om een betere warmte-isolatie te verkrijgen.

De gevel van een woning is tevens van belang voor de geluidswering. Een gevel die zeer goed geluidsdicht is gemaakt, en met name geen te openen delen (ramen) bevat, wordt een dove gevel genoemd.
Klusbedrijf-meijer.nl kan iedere type gevel voor u Renoveren, Impregneren, Hydrofoberen.
Is uw gevel beschadigd, verouderd of moet deze worden verbouwd of gerenoveerd, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat