Selecteer een pagina

Elektra installeren of aanleggen? Klusbedrijf Meijer

Een goed elektriciteitsnetwerk in uw woning is belangrijk. Overal moet er stroom aanwezig zijn, u wilt genoeg stopcontacten en belangrijker nog, veiligheid staat voorop. Klusbedrijf E.Meijer begrijpt uw wensen en denkt graag met u mee over de aanleg van nieuwe bedrading of eventuele aanpassingen en vernieuwingen.

Elektriciteit kan op verschillende manieren opgewekt worden, zoals met de zon, wind, water en fossiele brandstoffen. Elektrische aansluiting op het netwerk van de leverancier zit meestal in de meterkast. Kennisbouw.nl kan ervoor zorgen dat u wordt aangesloten op het reguliere lichtnet van de elektriciteitsleverancier, maar heeft ook kennis over duurzame elektriciteitsoplossingen zoals bijvoorbeeld het plaatsen van zonnepanelen. Wist u dat als u kiest voor zonnepanelen er in veel gevallen subsidiemogelijkheden vanuit de overheid zijn? Graag kijken we samen met u wat voor u het meest voordelig uitpakt.

Kennisbouw.nl helpt u bij het aansluiten van nieuwe bedrading, bij reparatie van uw huidige elektriciteitsvoorziening of bij overige elektriciteitsklussen. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde elektriciens om zo de veiligheid in uw woning te waarborgen.

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Dit kan door een reactie te plaatsen op het Aanvraag formulier.

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat