Selecteer een pagina

Dunpleister stucpleister door Klusbedrijf Meijer

Dunpleister stucpleister vanaf € 10,50 m2 basis wit, ook in kleur leverbaar.

Dunpleister stucpleister is met name geschikt voor nieuwbouw woningen. Zoals de naam al aangeeft wordt er een dunne laag pleisterwerk aangebracht op de wanden en of plafond. De stukadoors van Klusbedrijf Meijer helpen u graag wegwijs te worden in de verschillende mogelijkheden en kunnen voor u een perfecte afwerking verzorgen.

Dunpleister is een kalkmengsel dat in de bouw gebruikt wordt om wanden en plafonds glad te maken, zodat deze later kunnen worden afgewerkt met latexspuiten of muurverf aanbrengen.

Mocht de laagdikte niet toereikend zijn met dunpleister dan praat men over stukadoren. Het traditioneel stukadoren is ook weer onderverdeeld is gradaties. Rapen, Stukadoren, Pleisteren stucpleister. Naast deze applicaties verzorgen wij ook spuitwerk zoals Spackspuiten en Latexspuiten.

Indien u meer informatie wilt over dunpleisterwerk of als u geïnteresseerd bent in ons vakmanschap kunt u contact opnemen via het Aanvraagformulier. Ook voor algemeen traditioneel stukadoorswerk kunt u terecht bij Klusbedrijf Meijer.

Ontdek vandaag nog wat de allerscherpste prijs voor u zal zijn!

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag bij de afweking van uw woning of kantoor.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat