Selecteer een pagina

Dakraam plaatsen in Arnhem?

Klusbedrijf-meijer.nl kan diverse dakramen bij u plaatsen. Door de combinatie van vakmanschap en kwalitatief hoogwaardige materialen, zijn wij in staat op duurzame en efficiënte wijze diverse soorten dakramen bij u te monteren. Hieronder treft u informatie over de dakramen die wij bij u kunnen plaatsen.

Dakvenster Tuimelvenster
Het tuimelvenster is het meest voorkomende venster en tuimelt rond de middenas met een regelbaar remsysteem. Hierdoor kunt u het tuimelvenster in iedere gewenste openingshoek houden voor een optimaal comfort. Het tuimelvenster biedt een maximum aan lichtoppervlakte. Ook qua comfort en veiligheid is het tuimelvenster een geschikte optie. Het venster heeft een eenvoudige bediening met een gemakkelijke bereikbare greep, welke gemakkelijk schoon te maken is.

Hout of kunststof
De tuimelramen zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen hout voor een aangename tijdloze uitstraling en kunststof voor een minimum aan onderhoud. Beide zijn voorzien van een ventilatierooster.

Gootstukken
Klusbedrijf-meijer.nl levert u tevens verschillende typen dakbedekking, verkrijgbaar in diverse materialen. Ook kunnen wij u koppelgoot stukken leveren waarmee u meerdere dakramen kunt combineren op uw dak. De dakramen zijn gemeenschappelijk te combineren doordat ze er aan de binnen- en buitenzijde hetzelfde uitzien.

Kwaliteit/prijsverhouding
De tuimelramen en de gootstukken die wij u kunnen leveren, zijn vormgegeven volgens de huidige woonideeën, bieden een mooi design en een perfecte kwaliteit/prijsverhouding. Het raam en het mechanisme worden beschermd door de gelakte aluminiumprofielen. Deze buitenbekleding is tevens beschikbaar in koper, titaanzink of andere RAL-kleuren. De kwaliteitsbeglazing van de ramen is standaard te verkrijgen in HR++ beglazing. Het houtwerk is behandeld tegen schimmels en insecticiden en rondom kleurloos afgelakt.Vraagt u ons gerust naar de mogelijkheden.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat