Selecteer een pagina

Dakopbouw in Arnhem? Klusbedrijf-meijer.nl

Dakopbouw of nokverhoging
Heeft u een complete verbouwing of kleine aanpassing in uw huis of kantoor?
Klusbedrijf-Meijer.nl regelt het voor u. Dankzij de ijzersterke combinatie van jarenlange ervaring en de juiste mensen, zijn wij in staat u totale service te bieden. kijkt u bij onze diensten voor het komplete aanbod aan werkzaamheden voor u. Voor schilderwerk Impregneren Hydrofoberen en afwerking stukadoren, behangen,glasweefselglasvezelbehangen,spack spuiten, latex spuiten is een greep uit onze diensten. Ook hebben wij regelmatig aanbiedingen waarmee wij regelmatig mooie overeenkomsten sluiten met onze opdrachtgevers.

Klusbedrijf-meijer.nl is gespecialiseerd op het gebied van dakbedekking. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor een dakopbouw, een nokverhoging, dakramen, een dakkapel en voor diverse soorten van dakbedekking. Wilt u graag meer informatie of heeft u een vraag, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Ook via het aanvraagformulier op deze website kunt u een aanvraag verzenden of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Dakopbouw of nokverhoging

Een dakopbouw of nokverhoging is een grotere aanpassing aan uw woning dan de plaatsing van een dakkapel. Een dakopbouw of nokverhoging biedt dan ook nog meer mogelijkheden! Zo kunt u bijvoorbeeld een extra verdieping realiseren op uw woning of de gehele nok laten verhogen, waardoor een gigantisch ruimtelijk effect wordt gerealiseerd. Een dakopbouw of nokverhoging wordt volledig afgestemd op uw wensen. Wij maken een tekening of schets van uw situatie, waardoor u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Plaatsing van de dakopbouw vindt op efficiënte wijze plaats, dankzij de huidige moderne technieken zijn we in staat om uw dakopbouw of nokverhoging net zo snel te plaatsen als een dakkapel.

Heeft u een bouwvergunning nodig?

Laat het ons weten, Klusbedrijf-meijer.nl regelt de aanvraag van uw bouwvergunning probleemloos voor u. Hierbij verzorgen wij de bouwtekening en de gehele aanvraag.
Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat