Selecteer een pagina

Dakkapel plaatsten in Arnhem?

Klusbedrijf-meijer.nl is gespecialiseerd op het gebied van dakbedekking. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor de plaatsing en het ontwerp van een dakkapel. Wilt u graag meer informatie, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Ook via het aanvraagformulier op deze website kunt u een aanvraag verzenden of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Dakkapel plaatsen
Door het plaatsen van een dakkapel wordt een prachtig ruimtelijk effect gecreëerd. De plaatsing van een dakkapel is een relatief kleine aanpassing aan uw woning, waardoor u op eenvoudige wijze veel voordeel kunt behalen. De dakkapel wordt volledig op uw wensen en situatie afgestemd. Zo maken wij een tekening of schets van uw situatie, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Het vervaardigen van de dakkapel vindt plaats in een werkplaats. Als de dakkapel volledig is vervaardigd, wordt de dakkapel vanuit de werkplaats richting uw woning gebracht. De daadwerkelijke plaatsing van de dakkapel vindt op efficiënte wijze plaats, dankzij de huidige moderne technieken zijn we in staat om uw dakkapel binnen één dag te plaatsen.

Heeft u een bouwvergunning nodig?
Laat het ons weten, Klusbedrijf-Meijer.nl regelt de aanvraag van uw bouwvergunning probleemloos voor u. Hierbij verzorgen wij de bouwtekening en de gehele aanvraag.
Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat