Selecteer een pagina

CV installatie verwarming? Klusbedrijf Meijer

Afhankelijk van de ruimte waarin een melder geplaatst wordt is een aantal verschillende typen melders beschikbaar.

Een CV installatie is de meest voorkomende verwarmingsinstallatie voor huishoudens en kleinbedrijven. Een CV installatie, ook wel centrale verwarming genoemd, is in staat om op een efficiënte manier de warmte door het hele huis te geleiden. Van kou in huis zult u dus geen last meer hebben.

De centrale verwarmingsketel verwarmt water dat via leidingen door radiatoren stroomt. Die radiatoren geven vervolgens de warmte af.

Een andere optie is om het warme water te gebruiken voor vloerverwarming. Bovendien is een redelijk vaak voorkomende vorm van centrale verwarming luchtverwarming.

Wij helpen u graag met alle mogelijkheden verder en geven u advies in de meest geschikte keuze.

Voor de circulatie van het warme water wordt er beroep gedaan op een pomp, ook wel circulator genoemd. De hedendaagse circulatoren zijn voorzien van een energielabel. De standaard circulator heeft een energielabel D. Er zijn echter voor huishoudelijke installaties een ook steeds meer circulatoren met een B-Label of een A-label op de markt. Met een A-label circulator kan een grote energiebesparing verwezenlijkt worden en bovendien is het beter voor het milieu.

Heeft u vragen over de plaatsing of vervangen van een CV installatie?

Neem gerust contact met Kennisbouw.nl op over de mogelijkheden.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat