Bouwkundige inspectie? Kennisbouw.nl

De bouw van een huis is mensenwerk. Om te voorkomen dat u zorgen heeft over de bouw van uw huis, kunt u een bouwkundig inspecteur van Kennisbouw BV inschakelen. Met een grondige bouwkundige inspectie worden eventuele fouten en gebreken aan het licht gebracht en hierdoor kunnen deze op tijd door de aannemer worden hersteld.

Opdrachtgevers

De meeste mensen laten hun huis bouwen door gespecialiseerde bouwbedrijven die in opdracht van de opdrachtgever een gebouw plaatsen. Bij de bouw werken de initiatiefnemer, de ontwerper, de bouwer en de gebruiker van een huis of pand nauw samen. Een bouwkundig inspecteur bekijkt het hele proces en controleert of alles juist verloopt. Mocht hij een gebrek constateren, dan geeft hij dit aan zodat de bouw geen gevaar loopt.

Projectontwikkelaars ontwerpen en bouwen kantoren, bedrijfspanden en wooncomplexen om die naderhand te kunnen doorverkopen. Ook zij maken gebruik van bouwkundige inspecteurs. Indien u van plan bent een nieuwbouwpand te kopen kunnen onze werknemers u advies geven over de staat van het gebouw.

Aankoop van een woning

Veel kopers zullen een redelijke mate van zekerheid willen hebben, alvorens tot koop over te gaan. Een bouwkundige inspectie kan, door het opstellen van een keuringsrapport, veel problemen wegnemen en beslissing vereenvoudigen. Ook om te voorkomen dat u als koper achteraf wordt aangesproken op verborgen gebreken, is een bouwtechnische keuring aan te bevelen. Dit geldt zowel voor een nieuwbouwpand, als bestaande bouw.

Bouwkundige rapportage

Indien er bij de bouw van een nieuw pand of in een bestaande woning gebreken worden geconstateerd, geeft Klusbedrijf E.Meijer u een hersteladvies. Dit gebeurt door middel van een uitgebreide rapportage waarin ook de kosten van de herstelwerkzaamheden worden berekend. Deze kosten worden gecalculeerd aan de hand van standaardtarieven uit de bouwwereld, zodat u een goede indicatie heeft van de daadwerkelijk te maken kosten.

Bent u op zoek naar een bouwkundig inspecteur of heeft u vragen over de inspectie? Via het Aanvraag formulier kunt u contact met opnemen met Kennisbouw.nl Indien u interesse heeft brengen wij u bovendien graag op de hoogte van onze aantrekkelijke tarieven.

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

aanvraag knop

 

Misschien zocht u ook:

Badkamer

Glasbewassing

Opleveringsschoonmaak

Tuinontwerp en tuinaanleg

Verlichting

Een aanbieding op maat? Maak gebruik van ons supercomplete aanvraagformulier.

Aanvraagformulier

Aanbiedingen

Nieuw en onderhoud schilderwerk voor de zomermaanden.

Bekijk alle aanbiedingen

Klusbedrijf-Meijer.nl in Arnhem kan u voor al uw werkzaamheden in en om het huis van dienst zijn.
Mob: 06-44493953 

Nieuws

Binnenkort meer !

Ondernemende vakmensen gezocht m/v

Wil jij als ondernemer/zzp-er ook klussen in je postvak?  Registreer je als vakman gratis.


Klik hier >>