Selecteer een pagina

Betonboren in Arnhem?

Betonwerken Klusbedrijf-meijer.nl | Boren in beton
Heeft u een complete verbouwing of kleine aanpassing in uw huis of kantoor?
Klusbedrijf-Meijer.nl regelt het voor u. Dankzij de ijzersterke combinatie van jarenlange ervaring en de juiste mensen, zijn wij in staat u totale service te bieden. kijkt u bij onzediensten voor het komplete aanbod aan werkzaamheden voor u. Voor schilderwerk Impregneren Hydrofoberen en afwerking stukadoren, behangen,glasweefsel glasvezel behangen, spack spuiten, latex spuiten is een greep uit onze diensten. Ook hebben wij regelmatig aanbiedingen waarmee wij regelmatig mooie overeenkomsten sluiten met onze opdrachtgevers.

Betonboren:

Klusbedrijf-meijer.nl kan u met diverse betonwerken van dienst zijn. Zo verzorgen wij graag het boorwerk in alle steen- en betonachtige materialen.Er zijn verschillende soorten beton.Gewapend beton en voorgespannen beton zijn twee veelvoorkomende betonsoorten. Gewapend beton is beton dat binnenin met stalen staven (betonijzer) is versterkt. Het met staal wapenen van beton kan enkel omdat de thermische uitzettingscoëfficiënt van staal gelijk is aan die van beton. Een veel voorkomend probleem bij gewapend beton van lage kwaliteit, is betonrot of betonschade.

Het wordt onder andere veroorzaakt door het insijpelen van vocht en chloorionen, afkomstig uit strooizout, waardoor de wapening in het beton gaat roesten. De steeds dikker wordende roestlaag drukt uiteindelijk het omliggende beton weg, waardoor het beton afbrokkelt. Voorgespannen beton is zoals gewapend beton, maar in aanvulling op betonijzer wordt er gebruik gemaakt van voorgespannen (of nagespannen) staaldraden en -kabels in het beton. Door het spannen van de kabels wordt een drukkracht op het beton aangebracht welke de trekkracht als gevolg van de externe belasting compenseert. Hierdoor kan een voorgespannen betonelement een grotere belasting opnemen dan een element van gewapend beton met dezelfde doorsnede (hoogte). Geprefabriceerde voorgespannen liggers worden in Nederland veel toegepast bij de constructie van viaducten en vloeren.

Boren in beton | Klusbedrijf-meijer.nl Betonboringen

Het kan om verschillende redenen nodig zijn om te boren in beton. Zo boren wij onder andere voor de aanleg van afzuigkappen, wasdrogers, badkamerventilatoren en open haarden. Doordat wij met een innovatief droogboor systeem werken, kunnen wij zonder water boren in beton. Hierbij vindt volledige stofafzuiging plaats, waardoor wij zeer schoon te werk kunnen gaan. De behandelde muren worden bijvoorbeeld niet met zaagwater bevuild, waardoor een muur niet opnieuw geschilderd hoeft te worden na het plaatsen van een deur- of raamkozijn.
Kennisbouw.nl kan door vloeren en wanden boren en zagen variërend tot Ø610mm.

Gaten boren | Klusbedrijf-meijer.nl Betonboringen

Boren voor onder anderen afzuigkappen, wasdrogers, badkamerventilatoren, open harden kunnen in stenen muren met ons droogboor systeem worden geboord, zonder water met volledige stofafzuiging. Ook voor beluchting van de kruipruimte boren en plaatsen wij Ubbink Renovatieroosters. De plaats en het aantal wordt ter plaatse bekeken, afhankelijk van de grootte van uw woning en de situatie onder de vloer.Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat