Selecteer een pagina

Beton zagen in Arnhem?

Betonwerken | Klusbedrijf-meijer.nl – Zagen in beton

Heeft u een complete verbouwing of kleine aanpassing in uw huis of kantoor?
Klusbedrijf-Meijer.nl regelt het voor u. Dankzij de ijzersterke combinatie van jarenlange ervaring en de juiste mensen, zijn wij in staat u totale service te bieden. kijkt u bij onze diensten voor het komplete aanbod aan werkzaamheden voor u. Voor schilderwerk Impregneren Hydrofoberen en afwerking stukadoren, behangen,glasweefselglasvezelbehangen,spack spuiten, latex spuiten is een greep uit onze diensten. Ook hebben wij regelmatig aanbiedingen waarmee wij regelmatig mooie overeenkomsten sluiten met onze opdrachtgevers.

Beton Zagen:

Klusbedrijf-meijer.nl kan u met diverse betonwerken van dienst zijn. Zo verzorgen wij graag al het zaagwerk in steen- en betonachtige materialen. Beton is een bouwmateriaal, samengesteld uit een bindmiddel, dat de eigenschap heeft om door toevoeging van water te verharden – meestal is dit cement – en een of meer andere toeslagmaterialen zoals zand en grind of steenslag. Goed beton is een oordeelkundig mengsel, waarin de korrelgroottes van de verschillende soorten zand en grind in de juiste hoeveelheden, elkaar zodanig aanvullen, dat zij uitharden tot een steenachtig materiaal zonder luchtbellen.

Zagen in beton | Klusbedrijf-meijer.nl – betonzagen

Voor het zagen in beton, steenachtig metaal zonder luchtbellen, zijn speciale technieken vereist. Door het toepassen van de juiste water- en stofbeperkende maatregelen en het gebruik van een passende zaagmachine, zijn wij in staat om in iedere situatie op schone en droge wijze in beton te zagen. Wij hebben voor elke situatie een passende zaagmachine beschikbaar, waardoor de juiste water- en stofbeperkende maatregelen getroffen kunnen worden. Wij kunnen beton droogzagen tot een diepte van Ø10cm. Bij het nat zagen van beton kan tot een dikte van Ø 55 cm worden gezaagd. Bij de realisatie van trapgaten, convectorputten, kruipluiken of lichtkoepels onder de vloer, bij diverse deur- of raamsparingen of bij complete doorbraken, kan het zagen in beton noodzakelijk zijn.
Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat