Selecteer een pagina

Bestratingswerk in Arnhem?

U heeft ruime keuze tussen verschillende typen bestrating. De keuze voor het type bestrating wordt bepaald door de functie die de bestrating heeft en de belasting die de bestrating moet verdragen. Steen-, tegel- en grindsoorten worden veelal gebruikt voor bestrating, maar ook open materialen zijn een goede optie voor de aanleg van een pad. Zo heeft u de keuze uit diverse soorten klinkers en tegels, maar ook uit materialen als houtsnippers, boomschors, schelpen en grind.

Onderhoud en bestrijdingsmiddelen

Nadat de bestrating is aangelegd, dient het op de juiste wijze te worden onderhouden. Zonder voldoende onderhoud nemen onkruid, algen en mos bezit van de bestrating.

U kunt eenvoudig bestrijdingsmiddelen kopen om deze onkruiden tegen te gaan, maar u kunt er ook voor kiezen om de frequente bestrijding. Om het onkruid door Klusbedrijf E.Meijer BV te laten verzorgen.

Bestrijdingsmiddelen op basis van verzadigde vetzuren bestaan voornamelijk uit organische vetzuren, deze bestrijdingsmiddelen worden veelal gebruikt. Deze bestrijdingsmiddelen werken binnen enkele uren, zijn weinig giftig voor vissen, algen en kreeftachtigen en zijn zeer goed afbreekbaar in de bodem en in water.

Klusbedrijf-meijer.nl verzorgt uw bestrating graag en voorziet u graag van het gewenste advies. Wij brengen de mogelijkheden voor uw terrein vrijblijvend in beeld.

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat