Behangen? Kennisbouw.nl 

Omdat behangen vaak veel tijd kost, kan het een belastende klus voor u zijn. Kennisbouw.nl biedt u graag een helpende hand. Onze ervaren behangers kunnen iedere behang klus op efficiënte wijze voor u klaren. En dat bespaart u tijd en moeite.

Onze behangers maken gebruik van verschillende soorten behang. Afhankelijk van uw wensen, de situatie en de kwaliteit van de muur, kan er onder andere een keuze worden gemaakt in dikte van het behang. Zitten er veel scheuren in uw muur? Dan kan er gekozen worden voor een extra dekkend behang.

Vinylbehang

Vinylbehang kan gemakkelijk worden gereinigd en beschadigt niet snel. Vinylbehang is een voorbeeld van een behang met een extra dekkende werking. Ook in vinylbehang heeft u ruime keuze tussen verschillende designs.

Papierbehang

Papierbehang is het zogenaamde standaard behang. Het is verkrijgbaar in enorm veel kleuren en motieven, waardoor papierbehang fungeert als ideale decoratieve afwerking voor de woon- of slaapkamer.

Glasweefsel

Glasweefsel behang is een ideale wandbekleding voor ondergronden waaraan eisen worden gesteld m.b.t. stootvastheid en scheuroverbrugging. Het is een veelzijdige, flexibele en sterke wandafwerking met een lange levensduur. Het glasweefsel wordt in kleur afgewerkt met saus of brandwerende latexverf (mat of zijdeglans).

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

aanvraag knop

 

Misschien zocht u ook:

Nieuw en onderhoud schilderwerk

Stukadoren

Tegelwerk

Timmerwerk

Traprenovatie

 

Een aanbieding op maat? Maak gebruik van ons supercomplete aanvraagformulier.

Aanvraagformulier

Aanbiedingen

Nieuw en onderhoud schilderwerk voor de zomermaanden.

Bekijk alle aanbiedingen

Klusbedrijf-Meijer.nl in Arnhem kan u voor al uw werkzaamheden in en om het huis van dienst zijn.
Mob: 06-44493953 

Nieuws

Binnenkort meer !

Ondernemende vakmensen gezocht m/v

Wil jij als ondernemer/zzp-er ook klussen in je postvak?  Registreer je als vakman gratis.


Klik hier >>