Selecteer een pagina

Airconditioning installeren? Klusbedrijf Meijer

Met airconditioning (ook wel: airco, luchtregeling, klimaat of klimaatregeling) wordt een apparaat bedoeld waarmee de temperatuur en luchtvochtigheid in een gebouw op een aangenaam niveau gehouden kan worden, terwijl het buiten onaangenaam warm (of koud) is.

De warmte wordt hierbij netto van de verdamper naar de condensor vervoerd, tegen de bestaande temperatuurgradiënt in. Zo’n machine wordt daarom ook wel een warmtepomp genoemd.

Een airco die uitgerust is met een vierwegklep kan naast koelen ook verwarmen. Veel airco’s zijn tevens uitgerust met bijkomende functies: koelen (en automatisch ontvochtigen), verwarmen (als het uitgerust is met een vierwegklep), alleen ontvochtigen en alleen ventileren.

Klusbedrijf E.Meijer BV kan u voorzien van diverse typen airconditioning systemen. Wij kunnen u zowel vierwegklep systemen leveren, als systemen die enkel gericht zijn op ontvochtigen, ventileren, koelen of verwarmen. De plaatsing van de airconditioning systemen vormt voor ons geen enkel probleem, wij plaatsen het systeem van uw keuze graag voor u.

In vele warmere streken van de aardbol is de airco niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Zonder deze systemen zou er in de zuidelijke staten van de Verenigde Staten en andere plekken ’s zomers niet veel activiteit mogelijk zijn.

Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag direct een offerte aan!

15 + 3 =

Vraag uw offerte aan

WhatsApp chat